دادستان ریگان به ترک فعل در پروژه ساخت مدرسه ورود کرد
به دنبال گزارشهایی مبنی بر عدم تکمیل و بهرهبرداری از پروژه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در شهرستان ریگان، دادستان این شهرستان با حضور در محل پروژه از روند اجرای آن بازدید کرد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدصالح سعیدی گراغانی دادستان ریگان به دنبال گزارشهایی مبنی بر عدم تکمیل و بهرهبرداری از پروژه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه در شهرستان ریگان، با حضور در محل پروژه از روند اجرای آن بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهرستان گفت: شهرستان ریگان با مشکل کمبود مدارس مواجه است و مشخص نیست چرا این پروژه در مرحله سفتکاری رها شده است.
دادستان ریگان با تأکید بر لزوم پاسخگویی دستگاههای مسئول، افزود: مشاهدات میدانی حاکی از وقوع ترک فعلهایی در اجرای این پروژه است که موضوع بهطور دقیق مورد بررسی قضایی قرار خواهد گرفت.
سعیدی گراغانی اعلام کرد: در صورت اثبات ترک فعل یا قصور در انجام وظایف قانونی، برای افراد مسئول پرونده قضایی تشکیل خواهد شد.
ريگان در شرق كرمان قرار دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰